1. Ταχυμεταφορά - Courier

Για παραγγελίες έως 10 κιλά ογκομετρικού βάρους η αποστολή γίνεται με την ACS Courier με χρέωση για την ηπειρωτική Ελλάδα 5,00€ και τα νησιά 6,00€. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 0,60€.

Υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής με επιπλέον κόστος 2,00€.

Το ογκομετρικό βάρος ενός δέματος υπολογίζεται από τον παρακάτω τύπο:

Μήκος x Πλάτος x Ύψος (σε εκατοστά/cm) διά 5.000

Για παράδειγμα, ένα ψάθινο καλάθι διαστάσεων 40x40x50=80.000 δια 5.000, έχει ογκομετρικό βάρος 16 κιλά. Άρα το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 5,00€ για τα 10 πρώτα κιλά + 3,60€ για τα επιπλέον 6 κιλά, σύνολο 8,60€.

2. Πρακτορείο Μεταφορών

Για μεγάλα και ογκώδη δέματα, άνω των 20 κιλών, η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών. Το κόστος είναι 5,00€ ανά δέμα και καλύπτει τη μεταφορά έως την έδρα της μεταφορικής στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη. Ο πελάτης παραλαμβάνει το δέμα από την έδρα της μεταφορικής. Για παραγγελίες άνω των 100,00€ η αποστολή αυτή είναι δωρεάν.

Για παράδοση στο σπίτι (σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη) ή για μεταφόρτωση σε άλλη μεταφορική (για νησιά και υπόλοιπη Ελλάδα) υπάρχει το κόστος της δεύτερης μεταφορικής το οποίο επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη ανεξαρτήτως ποσού αγοράς.

Για τα νησιά των Βορείων Σποράδων αναλαμβάνουμε την δωρεάν μεταφορά των εμπορευμάτων έως την μεταφορική εταιρεία της επιλογής του πελάτη. Το κόστος μεταφοράς από την μεταφορική έως την έδρα του πελάτη βαρύνει αποκλειστικά αυτόν, ανεξαρτήτως του ποσού αγοράς.

Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει ενημέρωση μέσω email ή τηλεφώνου από εμάς.

Αποτελεί μέριμνά μας να επιβαρυνθεί ο πελάτης το λιγότερο δυνατόν σχετικά με τα έξοδα αποστολής. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με το κόστος των μεταφορικών.

Για αποστολές με πρακτορείο μεταφορών δεν είναι δυνατή η αντικαταβολή!

3. Παραλαβή από το κατάστημα

Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται στην οδό Παύλου Μελά 30 στον Βόλο. Είστε ευπρόσδεκτοι να μας επισκεφτείτε και να παραλάβετε την παραγγελίας σας από το κατάστημά μας, εφόσον σας εξυπηρετεί, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος.