Η εταιρεία μας

H επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο των ψάθινων ειδών και των επίπλων μπαμπού επί πενήντα και πλέον συναπτά έτη. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1965 με την επωνυμία «Ευάγγελος Νικολός-Σάρωθρα-Είδη καλαθοποιείας».

Από τα τέλη του 1999 η επιχείρηση μεταφέρθηκε από την οδό Δημητριάδος σε νέο ιδιόκτητο χώρο στην οδό ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 30 στο Βόλο με την επωνυμία «NIKOΛOΣ» (Χαράλαμπος Ε. Νικολός).

 Με άξονα την παράδοση, την εμπειρία και την γνώση του αντικειμένου, εισέρχεται στο χώρο με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων μπαμπού και ψάθινων ειδών για κάθε χρήση. Επιπρόσθετα η γκάμα των πρoιόντων εμπλουτίζεται και με έπιπλα κήπου-βεράντας καθε τύπου καθώς και με είδη για  εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων (τραπεζοκαθίσματα, ξαπλώστρες παραλίας, ομπρέλες ψάθινες και πολλά αλλα.

 Στόχος μας η κάλυψη των αναγκών σας με μοντέρνα και λειτουργικά προϊόντα για την διακόσμηση του σπιτιού, του επαγγελματικού σας χώρου ή της εξοχικής κατοικίας σας.

Το συγκριτικό πλεονέκτημά μας, είναι η εγγύηση που σας παρέχουμε για τα έπιπλα μπαμπού που διαθέτουμε διότι μπορούμε να τα επισκευάσουμε σε περίπτωση φθοράς ή ζημιάς. Αρχές μας η συνέπεια, η εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές.

Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε...

ΕΓΓΥΗΣΗ

Αντικαθιστούμε τυχόν ελλατωματικά προϊόντα, σύμφωνα με τους όρους που περιγράφονται στην πολιτική επιστροφών μας.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Επισκευάζουμε καρέκλες, βιεννέζικη ψάθα, αναπαλαιωμένα έπιπλα, τελάρα ψάθας, λουστράρισμα επίπλων μπαμπού και άλλα. Μάθετε περισσότερα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Παραδίδουμε και τοποθετούμε τα νέα σας προϊόντα στο χώρο σας. Κατόπιν συνεννόησης και μόνο εντός του νομού Μαγνησίας.

ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Εξοπλίζουμε επαγγελματικούς χώρους με ασύγκριτη ποιότητα και τιμές. Πείτε μας τι χρειάζεστε!